Chlebek św. Antoniego

Chlebek-758x754

Na tej stronie można umieszczać informacje o przedmiotach, których potrzebujemy oraz o takich, z których już nie korzystamy, ale które są w dobrym stanie i mogłyby jeszcze komuś posłużyć.

Kontakt telefoniczny pod nr 606-899-409

Oddam:

• Mamy do oddania dwa stoły. Jeden owalny – ciemne drewno. Długość okolo 160 cm z mozliwoscia rozsunięcia po długości. Oraz ława – rozsuwana (na szerokość) i podwyższana (dosyć stara, ale może komuś posłużyć). Długość 125 cm, szerokość 56 cm (+ kilkadziesiąt centymentrów po rozsunięciu).
  • Stelaż do łóżka, 90×200 cm, nowy
  • Nosidełko/fotelik samochodowy firmy chicco
  • Telewizor kineskopowy PHILIPS 14″ z pilotem

potrzebuję

• Kuchenka ceramiczna (może być za drobną opłatą)
  • Pościel (używana): kołdry, koce, poduszki

oddam / potrzebuję

Usługa oddam / potrzebuję funkcjonuje na terenie Redy i Rumi, a koordynatorem jest Parafialny Zespół Caritas przy parafii Św. Antoniego w Redzie. Prosimy zgłaszać meble, artykuły RTV i AGD, sprzęt sportowy i rehabilitacyjny, artykuły dziecięce oraz inne przedmioty, które są w stanie nadającym się do użytku. Dane osób zgłaszających są do wiadomości PZ Caritas. W celu zgłoszenia potrzeby lub przedmiotu do oddania, lub odpowiedzi na ogłoszenie należy wypełnić poniższy formularz kontaktowy.

Imię i nazwisko (wymagane)
Adres email (wymagane)
Telefon (wymagane)